Samenwerking

Samen sta je sterker!

Daarom werk ik samen met:

Ingrid den Boer van https://www.zhicoaching.nl

Tijdens en na mijn burnout in 2017/2018 ben ik vooral gaan nadenken over wat ik leuk vind en waar ik blij van word: het werken met dieren en mensen! Ook in natuur zijn is iets waar ik van kan genieten.

De opleiding Dog Assisted Coaching sloot hier goed bij aan en in 2019 heb ik besloten deze te volgen bij Pets4Care. 

Coachen met honden is een client-centered en ervaringsgerichte methode van coachen waarbij met de hond wordt samengewerkt. De achterliggende methodiek is gebaseerd op psychologische uitgangspunten van Rogers en op principes uit de haptonomie. 

In de opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd en alles over hondentaal en hoe ik de hond kan inzetten. April 2020 mocht ik mijn certificaat behalen! Aanvullend heb ik de cursus wandelcoaching gevolgd. 

In juni 2020 ben ik mijn praktijk Zhi Coaching gestart naast mijn huidige werk als coördinator marketingcommunicatie en mocht ik mijn droomhond verwelkomen, witte herder Ziva! Zij is natuurlijk nog pup en zal eerst nog veel moeten leren en het werken met mensen gaan ontdekken. Hopelijk kan ik haar na 1-1,5 jaar certificeren. Ook is Angel, een prachtige toller retriever gecertificeerd en kan ingezet worden.

Met veel plezier en enthousiasme zullen we als team (in de toekomst) samen gaan werken in de coachingtrajecten.

Zin in!